Το νέο Assassin’s Creed Infinity δε θα είναι free to play τίτλος

Ξεκαθαρίζει το τοπίο η Ubisoft
29 Οκτωβρίου 2021 11:03
Το νέο Assassin’s Creed Infinity δε θα είναι free to play τίτλος

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ubisoft έχει ανακοινώσει και επίσημα πως θα αφιερώνει περισσότερους πόρους σε κυκλοφορίες που υιοθετούν το free to play μοντέλο. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε δει ήδη κυκλοφορίες όπως το Hyper Scape, ενώ η γαλλική εταιρία έχει αποκαλύψει και τα free to play Tom Clancy's XDefiant, Tom Clancy's Ghost Recon Frontline, Tom Clancy's The Division Heartland και Roller Champions.

Η νέα αυτή στρατηγική της εταιρίας φαίνεται πως προβλημάτισε όμως κάποιους επενδυτές, οι οποίοι αναρωτήθηκαν αν και το επερχόμενο Assassin’s Creed Infinity, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τα GTA Online και Fortnite, θα ακολουθεί αυτό το μοντέλο. Έτσι, στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, ο CEO Yves Guillemot χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δηλώνοντας:

Δεν θα είναι free to play. Αυτό το παιχνίδι θα έχει πολλά στοιχεία αφήγησης. Θα είναι πολύ πρωτοποριακό, αλλά θα περιλαμβάνει και στοιχεία που οι παίκτες έχουν ήδη στα Assassin’s Creed. Στοιχεία που αγαπούν θα βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή.

Το Assassin’s Creed Infinity θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι με πολλά στοιχεία που υπάρχουν ήδη σε παιχνίδια που έχουμε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Επιπροσθέτως, ο επικεφαλής των οικονομικών της Ubisoft, Frédérick Duguet, πρόσθεσε πως το Infinity  βρίσκεται ακόμη σε “αρχικό στάδιο ανάπτυξης”.

Για την ιστορία, όπως είχε προκύψει από ένα έγκυρο ρεπορτάζ που εν μέρει επιβεβαιώσει και η ίδια η Ubisoft, το Infinity θα είναι ένα γιγαντιαίο project, μια online πλατφόρμα που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Μάλιστα, θα περιλαμβάνει πολλαπλές χρονικές περιόδους και περιοχές, με τη δυνατότητα επέκτασης ακόμη περισσότερο στους μήνες και τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Για να φέρουν εις πέρας το έργο, αυτή τη φορά οι ομάδες της Ubisoft στα Montreal και Quebec έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Assassin’s Creed Infinity μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.