Ο Timothée Chalamet είναι gamer και μοιράστηκε ένα παλιό μυστικό του

Έβαφε xbox 360 χειριστήρια και τα πουλούσε
27 Οκτωβρίου 2021 19:37
Ο Timothée Chalamet είναι gamer και μοιράστηκε ένα παλιό μυστικό του

Κατά τη διάρκεια ενός press tour στον Nate Hill για την ταινία Dune, ο πρωταγωνιστής του φιλμ, Timothée Chalamet μοιράστηκε ένα μυστικό που κανείς δεν ήξερε πριν. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι παλιότερα είχε ένα κανάλι στο YouTube με δικά του custom Xbox 360 χειριστήρια που έφτιαχνε, χωρίς να φαίνεται ο ίδιος στην κάμερα.

Ο ηθοποιός δηλώνει gamer από μικρός, αφού μεγάλωσε κυριολεκτικά με Luigi’s Mansion και Super Smash Bros, ενώ του άρεσε να παίζει και το Call Of Duty: Modern Warfare. Ο Chalamet αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές του βρήκαν το παλιό του κανάλι στο YouTube, το οποίο ονομαζόταν "moddedcontroller360", επιβεβαιώνοντας ότι το μυστήριο πρόσωπο πίσω από την κάμερα ήταν στην πραγματικότητα αυτός.

Πλέον, αυτό το κανάλι μετράει περισσότερους από 15.000 συνδρομητές, ενώ το τελευταίο βίντεο ανέβηκε πριν 11 χρόνια.

Συνήθιζα μικρός να βάφω τα χειριστήριά μου. Είχα βάψει τρία με σπρέι. Τα άνοιγα και τα έβαφα. Είχα χρεώσει μερικούς $10 γι’ αυτά.

Ο σταρ του Dune είπε ότι είχε βγάλει $30 από τα Xbox 360 controllers που είχε πουλήσει, ενώ του έπαιρνε περίπου 5 ώρες για να βάψει ένα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόσφατα προστέθηκαν κάποια skins του Dune στο Fortnite με τον Chalamet να δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν καλός σε αυτό το παιχνίδι γιατί δυσκολευόταν πάντα να χτίσει.