Ακυρώθηκε η BlizzCon 2022 – Επίσημες δηλώσεις από την Blizzard

Θα επαναπροσδιορίσει το event
27 Οκτωβρίου 2021 11:59
Ακυρώθηκε η BlizzCon 2022 – Επίσημες δηλώσεις από την Blizzard

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο “BlizzCon” event που ήταν να καταφθάσει τον επερχόμενο Φεβρουάριο, τελικά δε θα πραγματοποιηθεί. Όπως είπε η εταιρία, η ενέργεια που χρειάζεται συνήθως για ένα τέτοιο ετήσιο event θα διατεθεί για την υποστήριξη των ομάδων της και την ανάπτυξη των παιχνιδιών της.

Μάλιστα, μιας και το 2022 δε θα δούμε το BlizzCon, η Activision Blizzard πρόκειται να αφιερώσει αυτόν τον επιπλέον χρόνο για να αλλάξει πολλά πράγματα στο event, το οποίο τρέχει ήδη εδώ και 16 χρόνια.

Η πρώτη BlizzCon πραγματοποιήθηκε πριν 16 χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Κυρίως στο πως οι παίκτες και οι κοινότητες μπορούν να ενωθούν και να αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος σε κάτι μεγάλο. Όποιο κι αν είναι το BlizzCon στο μέλλον, όποια κι αν είναι η εκδήλωση αυτή, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα πιο ασφαλές, φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς.

Όμως, μη φοβάστε αν περιμένατε κάποια ανακοίνωση από τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα έρθουν ανακοινώσεις, παρόλο που δε θα ανακοινωθούν απευθείας από την BlizzCon.

Έχουμε πολλά συναρπαστικά νέα που θα μοιραστούμε μαζί σας. Θα συνεχίσετε να ακούτε γι’ αυτά μέσω των επίσημων καναλιών μας.

Η Blizzard έχει αυτή τη στιγμή στα σκαριά το πολυπόθητο Diablo IV, το Overwatch 2 και πιθανός ένα νέο expansion για το World of Warcraft. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.