Δείτε τα απίθανα γραφικά στα αυτοκίνητα του Gran Turismo 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έχει πάνω από 400 αμάξια!
26 Οκτωβρίου 2021 22:27
Δείτε τα απίθανα γραφικά στα αυτοκίνητα του Gran Turismo 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για τον επερχόμενο τίτλο Gran Turismo 7, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει περισσότερα από 400 αυτοκίνητα. Το νέο βίντεο μάς πηγαίνει πίσω στα παρασκήνια, καθώς παίρνουμε μια μικρή γεύση από τα γραφικά των οχημάτων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Όπως θα δείτε και στο trailer, το δημοφιλές franchise του PlayStation επιστρέφει με πολλά αμάξια απ’ όλο τον κόσμο που έχουν γράψει ιστορία και που φυσικά, μπορείτε να τα έχετε στην προσωπική, ψηφιακή σας συλλογή.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Gran Turismo 7 θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet για το campaign του, καθώς και για να λειτουργήσουν διάφορα άλλα χαρακτηριστικά του, όπως τα Livery Editor, Scapes photo mode, GT Café και GT Auto. O τίτλος θα έχει κανονικό campaign που θυμίζει τα πρώτα παιχνίδια του franchise, ενώ παράλληλα, και ο τεχνικός τομέας δείχνει εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά, ειδικά όσον αφορά τις αντανακλάσεις και τις λεπτομέρειες των μοντέλων.

Tο Gran Turismo 7 αναμένεται να καταφθάσει στις 4 Μαρτίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.