To A Quiet Place γίνεται horror βιντεοπαιχνίδι και λογικά δε θα πρέπει να βγάζουμε άχνα

Ορίστε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε
26 Οκτωβρίου 2021 18:40
To A Quiet Place γίνεται horror βιντεοπαιχνίδι και λογικά δε θα πρέπει να βγάζουμε άχνα

Σε μια εντελώς αναπάντεχη ανακοίνωση έγινε γνωστό πως το A Quiet Place, το διάσημο franchise ταινιών τρόμου που έσπασε τα ταμεία γίνεται βιντεοπαιχνίδι. Την ανάπτυξη ανέλαβε η Saber Interactive, μαζί με τις iLLOGIKA και EP1T0ME και δεν διευκρινίζεται τίποτα άλλο σχετικά με το τι είδους παιχνίδι θα είναι ή σε ποια προοπτική θα παίζεται. 

Από την επίσημη ιστοσελίδα βλέπουμε μόνο το λογότυπό του και πως το βιντεοπαιχνίδι θα "αποδώσει την εμπειρία μιας νέας ανείπωτας ιστορίας επιβίωσης εντός του σύμπαντος του A Quiet Place". 

Επομένως δε θα επαναλάβει την ιστορία των A Quiet Place και A Quiet Place: Part 2 οπότε αυτό ίσως και αν είναι θετικό. Στην επίσημη ανακοίνωση η iLLOGIKA ανέφερε

"Το πρώτο επίσημο βιντεοπαιχνίδι εντός του σύμπαντος του A Quiet Place θα παραδώσει μια αυθεντική ιστορία και gameplay που θα πιάνει το σασπενς, το συναίσθημα και το δράμα για τα οποία οι ταινίες έγιναν γνωστές."

Για την ιστορία η iLLOGIKA βασίζεται στο Μόντρεαλ του Καναδά και στελεχώνεται από ταλέντα των Rainbow Six και Far Cry παιχνιδιών, ενώ η Saber Interactive ενεργεί ως εκδότρια εταιρία στην προκειμένη. 

Ούτε έγιναν γνωστές οι πλατφόρμες, παρά μόνο ότι έρχεται εντός του 2022, επομένως ίσως να μη μεσολαβήσει πολύς καιρός μέχρι να μάθουμε περισσότερα.