GTA Trilogy: Έτσι θα είναι τα νέα γραφικά της remastered τριλογίας και ό,τι άλλο φέρνει (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας
22 Οκτωβρίου 2021 16:31
GTA Trilogy: Έτσι θα είναι τα νέα γραφικά της remastered τριλογίας και ό,τι άλλο φέρνει (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rockstar Games άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, ολοκαίνουργιες εικόνες, καθώς και πολλές πληροφορίες -όπως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας- από το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition.

Το επετειακό πακέτο που περιλαμβάνει τρία λατρεμένα παιχνίδια της σειράς, τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 11 Νοεμβρίου, μέσα από τα PlayStation Store, Microsoft Store, Nintendo eShop και Rockstar Games Launcher. Ωστόσο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που έχουμε στα χέρια μας, η τριλογία θα φτάσει και στα ράφια των καταστημάτων με retail μορφή, στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά όχι στα PlayStation 5 και PC.

Επίσης, η Rockstar Games δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο YouTube που δείχνει τις διαφορές ανάμεσα στις παλιές και στις νέες εκδόσεις, ενώ έγινε γνωστό ότι εκτός από τα γραφικά και τη συνολική εικόνα που αναβαθμίστηκαν, έγιναν μεγάλες αλλαγές και στο σύστημα φωτισμού, τις σκιάσεις, στον καιρό και τις αντανακλάσεις. Τα μοντέλα των χαρακτήρων και των αυτοκινήτων, τα κτήρια, οι δρόμοι δείχνουν επίσης καλύτερα με νέα textures.

Φρέσκια ανανέωση είδαν και τα controls, αφού έχουν αναβαθμιστεί για τα σημερινά δεδομένα με lock-on στόχευση και με ανανεωμένο weapon wheel. Επίσης, οι χάρτες έχουν δει οπτική αλλαγή, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε restart αν χάσατε σε κάποια αποστολή. Η Rockstar τόνισε ότι, παρά τις αναβαθμίσεις, κάθε παιχνίδι θα διατηρήσει τη «ξεχωριστή αρχική του αισθητική».

Οι PlayStation 5 και Xbox Series X εκδόσεις θα τρέχουν σε 4K με 60 καρέ ανα δευτερόλεπτο, ενώ θα υπάρχει και Nvidia DLSS υποστήριξη για το PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το αναβαθμισμένο GTA: San Andreas θα έρθει από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass, ενώ το GTA III θα γίνει διαθέσιμο στο PlayStation Now από τις 7 Δεκεμβρίου.

Δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Αφορμή για την επαναφορά των παιχνιδιών αποτέλεσε η 20η επέτειος του Grand Theft Auto III, με τη Rockstar να επισημαίνει πως θα ακολουθήσουν και σχετικοί εορτασμοί εντός του Grand Theft Auto Online.

Το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition αναμένεται για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παράλληλα, στις αρχές του 2022, το πακέτο θα καταφθάσει και στα iOS και Android. Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο με τις διαφορές.