Το Forza Horizon 5 έγινε χρυσό 

Είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του

Το Forza Horizon 5 έγινε χρυσό

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Forza Horizon 5 και μόλις έγινε γνωστό από την Playground Games πώς το παιχνίδι έγινε χρυσό. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη ολοκληρώθηκε πλήρως και πλέον είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στα ράφια των καταστημάτων, καθώς και σε ψηφιακή μορφή τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, για να το γιορτάσει, κυκλοφόρησε μία ειδική playlist στο Spotify με licensed μουσική που θα υπάρχει μέσα στον racing τίτλο, ενώ η λίστα αυτή θα αναβαθμιστεί με νέα τραγούδια. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από το Μεξικό και το Forza Horizon 5, πατήστε εδώ.

Φυσικά οι παίκτες θα μπορούν να οδηγήσουν τα Mercedes-AMG ONE και 2021 Ford Bronco Badlands που κοσμούν και το εξώφυλλο του παιχνιδιού, ενώ για πρώτη φορά θα πιάσουν ψηφιακά το τιμόνι της ηλεκτρικής 2020 Porsche Taycan Turbo S, καθώς και των 2020 Ford Super Duty F-450 DRW Premium και 1991 Jaguar Sport XJR-15.Περισσότερα για τη μεγάλη λίστα αυτοκινήτων του Forza Horizon 5 θα βρείτε εδώ.

Ο τίτλος θα υποστηρίζει HDR απεικόνιση, ultra-wide οθόνες και θα προσφέρει άφθονες επιλογές παραμετροποίησης για τους PC παίκτες. Συγχρόνως, γνωστοποιήθηκε πως το Forza Horizon 5 θα υποστηρίζει και διάφορες δημοφιλής τιμονιέρες, όπως οι εξής:

  • Logitech: Driving Force, G25, G27, G29, G920, G923PS, G923XB, Momo
  • Thrustmaster: Ferrari 458, T150 RS, T300 RS, T500 RS, TMX, T-GT, TS-XW, TX, TS-PC
  • Fanatec: V1, V2, V2.5, CSL, CSL DD, DD1, DD2, Universal HUB device

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 9 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.

8 σχολιο(α)