Το πρώτο μεγάλο update του Deathloop φέρνει καλύτερη AI και DLSS 

Διαθέσιμο σε PS5 και PC

Το πρώτο μεγάλο update του Deathloop φέρνει καλύτερη AI και DLSS

Η ταλαντούχα Arkane Studios κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση του Deathloop, τόσο για το PS5 όσο και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, το Game Update 1 έχει μέγεθος 5GB στην κονσόλα της Sony και 11GB στο PC, βελτιώνοντας διάφορες πτυχές της εμπειρίας, όπως η συμπεριφορά των NPCs και η ομαλότητα της κάμερας.

Περνώντας στα τεχνικά, η ομάδα πρόσθεσε μια ένδειξη κακής ποιότητας σύνδεσης για το multiplayer, ενώ οι παίκτες στο PS5 μπορούν πλέον να ρυθμίσουν αποτελεσματικότερα το HDR, αφού προστέθηκε μια νέα σχετική calibration οθόνη. Όσον αφορά τους PC παίκτες με Nvidia κάρτες γραφικών, πλέον το Deathloop υποστηρίζει DLSS για σημαντικά αυξημένη απόδοση, ενώ γενικότερα προστέθηκε υποστήριξη για όσους θέλουν να παίζουν με DualSense χειριστήριο, καθώς και η δυνατότητα προσαρμογής του fog quality στις ρυθμίσεις.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις πατώντας εδώ.


Στο review του για τους Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας επισημαίνει:

Το Deathloop μοιάζει σε σημεία με μια προσπάθεια της Arkane να “στρογγυλέψει” λίγο τις γωνίες των παιχνιδιών της, μήπως και περάσει επιτέλους σε πιο mainstream νερά. Η πιο φιλική προς το action στοιχείο προσέγγιση, ο μικρός “φόβος” που βγάζει στην ντετέκτιβ πτυχή της εμπειρίας και οι πάντα ελεγχόμενες επιλογές που προσφέρει ανά πάσα στιγμή, το κάνουν πιο άμεσα διασκεδαστικό, πιο διαχειρίσιμο, πιο “εύπεπτο”, αλλά μάλλον και πιο επιφανειακό από τις υπόλοιπες δημιουργίες της. Μιλάμε, όμως, πάντα για έναν τίτλο υψηλότατης ποιότητας, με ένα concept και μια δομή μαεστρικά εκτελεσμένα, ένα εξαιρετικό multiplayer και ένα gameplay πολυεπίπεδο και δημιουργικό. Ιδίως αν ψάχνετε ένα φιλικό σημείο εισόδου στα immersive sims, το Deathloop φαντάζει ιδανικό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.

0 σχολια