Η Valve προειδοποιεί ακόμη και για τη ζωή σας αν ανοίξετε το Steam Deck 

Στο επίσημο βίντεο αποσυναρμολόγησης

Η Valve προειδοποιεί ακόμη και για τη ζωή σας αν ανοίξετε το Steam Deck

Με την κυκλοφορία του Steam Deck να πλησιάζει, η Valve αποφάσισε να απαντήσει μερικές από τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις της κοινότητας. Τι υπάρχει στο εσωτερικό της κονσόλας και αν μπορούν να αλλαχτούν ή να αναβαθμιστούν εξαρτήματα όπως ο SSD ή τα joysticks;

Η απάντηση είναι πιο σύνθετη από ένα ναι ή όχι, οπότε η εταιρία ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο αποσυναρμολόγησης, στο οποίο παρουσιάζει πιο αναλυτικά το εσωτερικό της κονσόλας και δείχνει στους υποψήφιους κατόχους πως μπορούν να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Βέβαια, σχεδόν και στα πέντε λεπτά που διαρκεί το βίντεο, η Valve προειδοποιεί για τους πολλούς κινδύνους που έχει η αποσυναρμολόγηση για το ίδιο το Steam Deck, αλλά και για τον χρήστη. Η εταιρία σημειώνει πως ο κακός χειρισμός μιας μπαταρίας ιόντων-λιθίου μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε έκρηξη ή φωτιά, οπότε σας προειδοποιεί ακόμα και για τη ζωή σας αν ανοίξετε το Steam Deck. Παράλληλα, εξηγεί πως ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η κονσόλα ναι μεν επιτρέπει την αλλαγή εξαρτημάτων, αλλά αν κάποιος την ανοίξει μειώνει αυτόματα και μη αναστρέψιμα την συνολική στιβαρότητα και την αντοχή σε πτώσεις. Οπότε σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται κυρίως για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, προτείνεται η χρήση της MicroSD θύρας.

Ανεξαρτήτως, μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο αποσυναρμολόγησης του Steam Deck μέσα από τον player που ακολουθεί.

0 σχολια