Battlefield 2042: Αλλαγές για τις PS4 σε PS5 και Xbox One σε Xbox Series X|S αναβαθμίσεις

Dual Entitlement και για τα απλά next-gen αντίτυπα
06 Οκτωβρίου 2021 20:39
Battlefield 2042: Αλλαγές για τις PS4 σε PS5 και Xbox One σε Xbox Series X|S αναβαθμίσεις

Μετά το θέμα που προκλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες σχετικά με τη next-gen αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων του Horizon Forbidden West (περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ), η EA έρχεται να αλλάξει τώρα τα πλάνα της όσον αφορά το Battlefield 2042.

Συγκεκριμένα, η εταιρία μόλις ανακοίνωσε πως και τα απλά next-gen αντίτυπα του τίτλου θα περιλαμβάνουν το Dual Entitlement χαρακτηριστικό. Τι σημαίνει αυτό;

Κάθε απλό ψηφιακό αντίτυπο του Battlefield 2042 στα PS5 και Xbox Series X|S θα προσφέρει δωρεάν και τις αντίστοιχες  PS4 ή Xbox One εκδόσεις. Επομένως αν κάποιος προβεί σε αγορά της έκδοσης των €79.99 αποκτά το παιχνίδι και στις δύο γενιές. Οι παίκτες θα πρέπει επομένως και πάλι να πληρώσουν τα επιπλέον €10 αν θέλουν cross-gen πρόσβαση, ωστόσο το προνόμιο δεν είναι πλέον κλειδωμένο πίσω από τις ειδικές εκδόσεις, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η open beta του παιχνιδιού, περισσότερα σχετικά με την οποία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.