Η Capcom θέλει το PC να γίνει η βασική πλατφόρμα για τα παιχνίδια της

Μέσα σε διάστημα δύο ετών
04 Οκτωβρίου 2021 08:57
Η Capcom θέλει το PC να γίνει η βασική πλατφόρμα για τα παιχνίδια της

Η Capcom γνωστοποίησε τις προθέσεις της το PC να γίνει η βασική πλατφόρμα για τα παιχνίδια της από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες προέρχονται από ένα ρεπορτάζ του Ιαπωνικού Nikkei, το οποίο μετέφερε στην αγγλική γλώσσα το Bloomberg

Περνώντας σε λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Tokyo Game Show, ο Προέδρος και COO της εταιρίας, Haruhiro Tsujimoto, μιλώντας στο μέσο επισήμανε πως θέλει το PC να γίνει σταδιακά η κύρια πλατφόρμα για τα παιχνίδια της Capcom. Στόχος της publishing εταιρίας είναι οι πωλήσεις των PC εκδόσεων των τίτλων της να ισοδυναμούν με τις πωλήσεις των εκδόσεων των κονσολών, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του TGS, η Capcom ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC μεταφοράς του Monster Hunter Rise που αναμένεται τον Ιανουάριο του 2022. Σίγουρα η καθυστερημένη κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν ταιριάζει απόλυτα με το νέο πλάνο της Capcom, αλλά τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνηθίζει τις ταυτόχρονες κυκλοφορίες, όπως για παράδειγμα με τα Resident Evil Village, Street Fighter 5: Champion Edition και Devil May Cry 5, οπότε μάλλον θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση μελλοντικά.

Tags: