eFootball: Η Konami δεσμεύεται να διορθώσει τα τεράστια προβλήματα

Το μήνυμα προς τους fans
02 Οκτωβρίου 2021 10:50
eFootball: Η Konami δεσμεύεται να διορθώσει τα τεράστια προβλήματα

Όπως σας ενημερώσαμε, το eFootball 2022, ο διάδοχος της ιστορικής σειράς PES, κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα με μια λιτή έκδοση που περιλαμβάνει μόνο φιλικούς αγώνες και εννέα ομάδες. Ωστόσο, οι fans κατέκλισαν αμέσως τα social media, με παράπονα για τα μεγάλα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού, όπως τα παραμορφωμένα πρόσωπα παικτών, τα αφύσικα animations και τα προβληματικά physics. Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν το eFootball έγινε μέσα σε λίγες ώρες το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι του Steam.

Μετά απ’ όλα αυτά, η Konami δεν έμεινε σιωπηλή και προέβη τώρα σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού, το οποίο υπόσχεται πως θα βελτιώσει. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία έλαβε το feedback πως υπάρχουν προβλήματα με την ισορροπία του gameplay, όπως η ταχύτητα της πάσας και η άμυνα γενικότερα. Παράλληλα, αναγνωρίζει πως υπάρχουν προβλήματα με τις εκφράσεις των προσώπων των ποδοσφαιριστών, με την κίνηση των παικτών και με τη συμπεριφορά της μπάλας.

Η εταιρία ζήτησε συγνώμη για όλα τα προβλήματα και έσπευσε να διαβεβαιώσει τους πάντες πως θα πασχίσει για να διορθώσει την κατάσταση. Μάλιστα, η Konami τόνισε πως το παιχνίδι θα λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις και έτσι η ποιότητά του θα αυξάνεται διαρκώς, ενώ θα προστίθεται και νέο περιεχόμενο. Η πρώτη τέτοια ενημέρωση αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:

Το eFootball είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 και PC (μέσω Steam)