Τα The Game Awards επιστρέφουν αυτόν τον Δεκέμβριο

Με φυσική παρουσία από το κοινό!
30 Σεπτεμβρίου 2021 21:04
Τα The Game Awards επιστρέφουν αυτόν τον Δεκέμβριο

Ο παραγωγός και παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley, ανακοίνωσε επισήμως την ημερομηνία προβολής των The Game Awards. Τα βραβεία που έσπασαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης πέρυσι, επιστρέφουν με φυσική παρουσία αυτή τη φορά, ζωντανά, μέσα από το Microsoft Theater του Los Angeles. Φυσικά, όπως έγινε γνωστό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της COVID-19, ενώ όπως κάθε χρόνο, θα προβληθούν ζωντανά μέσα από τα social του event.

Τα φετινά βραβεία θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι και έτσι θα κάνουν πρεμιέρα στις 9 Δεκέμβριου, με πολλές εκπλήξεις, πρεμιέρες ανακοινώσεις και άλλα νέα που αφορούν την gaming βιομηχανία.

Ο Geoff Keighley, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του είπε:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στο Microsoft Theater για μία ξεχωριστή βραδιά, για να γιορτάσουμε το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον των videogames. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά ολόκληρη την κοινότητα και να γιορτάσουμε την πιο ισχυρή μορφή ψυχαγωγίας στον κόσμο και να αναγνωρίσουμε τις αναδυόμενες φωνές που αντιπροσωπεύουν το μέλλον αυτού του μέσου.

"Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά ολόκληρη την κοινότητα για να γιορτάσουμε την πιο ισχυρή μορφή ψυχαγωγίας στον κόσμο και να αναγνωρίσουμε αναδυόμενες φωνές που αντιπροσωπεύουν το μέλλον του μέσου".

Τα The Game Awards 2021 θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.