Halo Infinite – Δωρεάν για όλους η beta αυτό το Σαββατοκύριακο

Δε χρειάζεται πρόσκληση στις Xbox κονσόλες
29 Σεπτεμβρίου 2021 15:59
Halo Infinite – Δωρεάν για όλους η beta αυτό το Σαββατοκύριακο

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η δεύτερη μεγάλη τεχνική δοκιμή των servers του Halo Infinite, η οποία θα ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, με την προσθήκη του 12v12 Big Team Battle.

Θέλοντας να στρεσάρει όσο το δυνατόν περισσότερο τα συστήματά της, η 343 Industries ανακοίνωσε τώρα πως όλοι οι κάτοχοι Xbox κονσολών θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στην τεχνική δοκιμή, ακόμη και αν δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Halo Insider πρόγραμμα. Από την άλλη, όλοι όσοι συμμετείχαν ήδη θα έχουν μια πρόσκληση για να δώσουν, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για την PC έκδοση των δοκιμών.

Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, για να δοκιμάσετε δωρεάν το Halo Infinite πριν την κυκλοφορία του το Δεκέμβριο πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα

Για Xbox One, Xbox Series X ή Xbox Series S κονσόλες:

  • Κατεβάστε το Xbox Insider Hub application από το κατάστημα της κονσόλας
  • Κατεβάστε το Halo Infinite Insider μέσα από την Preview ενότητα της εφαρμογής

Για ηλεκτρονικούς υπολογιστές:

  • Θα χρειαστείτε κάποιο φίλο που να συμμετείχε ήδη στις προηγούμενες τεχνικές δοκιμές
  • Στο e-mail του θα λάβει έναν κωδικό πρόσκλησης που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο halowaypoint.com/redeem

Στα social media, ο community manager του Halo δήλωσε πως η ομάδα ψάχνει τρόπους για να επιτρέψει σε ακόμη περισσότερους PC παίκτες να δοκιμάσουν το παιχνίδι μέσω Steam, αλλά για την ώρα αυτά είναι τα επίσημα βήματα.

Η επόμενη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite -που λογικά θα είναι και η τελευταία- θα λάβει χώρα μεταξύ 1-3 Οκτωβρίου.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.