Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Οκτωβρίου στο PlayStation Plus! 

Τρεις προτάσεις από τη Sony
29 Σεπτεμβρίου 2021 18:55
Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Οκτωβρίου στο PlayStation Plus! 

Πιστή στο μηναίο της ραντεβού, η Sony μόλις ανακοίνωσε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus μέσα στον δεύτερο φθινοπωρινό μήνα. Συγκεκριμένα, και τον Οκτώβριο θα έχουμε τρία συνολικά παιχνίδια, όπως συνηθίζεται τελευταία, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο γκολφ μέσα από το PGA Tour 2K21 και να ριχτούν στις fighting αρένες μέσα από το Mortal Kombat X.

Από την άλλη, οι συνδρομητές του PlayStation Plus στο PS5 θα λάβουν το ιδιαίτερο Hell Let Loose που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα σκληροπυρηνικό multiplayer shooter στο Β' Παγκόσμιο, το οποίο χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες των 50, με κάθε μια να ελέγχει αρχικά τον μισό χάρτη και να προσπαθεί να επικρατήσει. Αυτό που κάνει όμως το παιχνίδι να ξεχωρίζει είναι πως ενσωματώνει στοιχεία που βλέπουμε συνήθως στο real-time strategy genre.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4 είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.