Δείτε σχεδόν 70 πανέμορφες εικόνες από το εικαστικό του Halo Infinite 

Μια διαφορετική ματιά στο πόνημα της 343 Industries

Δείτε σχεδόν 70 πανέμορφες εικόνες από το εικαστικό του Halo Infinite

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Halo Infinite, το οποίο μετά από χρόνια αναμονής θα καταφθάσει λίγο πριν το τέλος του έτους. Βέβαια, παρόλο που η ανάπτυξη πλησιάζει τη γραμμή του τερματισμού, η 343 Industries αποφάσισε να μας ταξιδέψει τώρα στα πρώτα στάδια του project, δίνοντας στη δημοσιότητα σχεδόν 70 υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από το concept art που σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη του τίτλου.

Οι εν λόγω εικόνες, λοιπόν, παρουσιάζουν ορισμένα σκηνικά που έχουμε δει ήδη να παίρνουν σάρκα και οστά στα διάφορα trailers του Infinite, ενώ υπάρχουν και μερικά ολοκαίνουργια τοπία που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους. Πέρα από το campaign, οι concept arts εικόνες που δημοσιεύθηκαν αφορούν και το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας το εικαστικό πίσω από διάφορους χάρτες που είχαν ήδη την ευκαιρία να παίξουν τα μέλη του Halo Insider προγράμματος.

67 Concept art εικόνες από τη δημιουργία του Halo Infinite

 

Halo Infinite

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

17 σχολιο(α)