Δείτε το νέο ατμοσφαιρικό trailer του Metroid Dread

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
24 Σεπτεμβρίου 2021 01:31
Δείτε το νέο ατμοσφαιρικό trailer του Metroid Dread

Από το Nintendo Direct δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και το επερχόμενο Metroid Dread, το οποίο αναμένεται σε λίγες ημέρες αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Το νέο trailer είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά των fans του Metroid και μεταξύ άλλων παρουσιάζει το ταξίδι της Samus προς το νέο πλανήτη ZDR.

Η πιο δημοφιλής bounty hunter του γαλαξία, αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σωρό νέους εχθρούς, αλλά θα μπορεί να τους πολεμήσει άνετα χάρη στο arm canon, τους πυραύλους της, το melee counter ,καθώς και τα νέα abilities που θα βρει, ενώ για να ψάξει όλα τα μυστικά θα λάβει και άλλες νέες κινήσεις, όπως είναι το slide και το spider magnet.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι η Samus Aran πετά προς τον πλανήτη ZDR για να εξερευνήσει κάποιες αναφορές που έχουν γίνει και αφορούν τα παράσιτα (του Metroid Fusion), που ζουν ακόμη. Το όλο εγχείρημα έρχεται να κάνει πολύ πιο δύσκολο ένας ρομποτικός E.M.M.I. που θα κυνηγά την Samus σε όλο το παιχνίδι.

Το Metroid Dread θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.