Έρχεται νέο Pokémon trading card παιχνίδι για τέρμα νοσταλγικές καταστάσεις – Πρώτο trailer

Έτοιμοι για μάχη;
22 Σεπτεμβρίου 2021 11:13
Έρχεται νέο Pokémon trading card παιχνίδι για τέρμα νοσταλγικές καταστάσεις – Πρώτο trailer

Όπως όλα δείχνουν το 2021 είναι η χρονιά των Pokémon, αφού ανακοινώθηκε ακόμη ένα παιχνίδι στο δημοφιλές και αγαπητό franchise. Αυτή τη φορά, η The Pokémon Company αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο online Pokémon Trading Card παιχνίδι.

Ο τίτλος αναμένεται να φτάσει σε PC και mobile συσκευές ως free-to-play με ονομασία “TCG Live” και θα αντικαταστήσει το Pokémon TCG Online που έγινε διαθέσιμο πριν εννέα χρόνια. Το TCG Live θα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε online ανάμεσα σε PC, Mac, Android και iOS συσκευές και θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους ψηφιακούς κωδικούς για αγορές από τον πραγματικό κόσμο στην εφαρμογή.

Μάλιστα, αν έχετε μεγάλη συλλογή καρτών από το προηγούμενο παιχνίδι, θα μπορείτε να τις έχετε κανονικά και στον καινούργιο τίτλο, με τις legacy κάρτες, όμως, να μην υποστηρίζονται όλες. Με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν τώρα, μάθαμε ότι το νέο online trading παιχνίδι θα υποστηρίζει και online matchmaking και battle passes, καθώς επίσης θα μπορείτε να δημιουργήσετε το χαρακτήρα σας μέσα από το character customization.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά παραμείνετε στο unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.