Η Blizzard έχει αρκετές ιδέες για το μέλλον του Diablo II: Resurrected

Αλλά πρώτα θέλει να επικεντρωθεί στον κεντρικό πυρήνα του τίτλου
21 Σεπτεμβρίου 2021 13:23
Η Blizzard έχει αρκετές ιδέες για το μέλλον του Diablo II: Resurrected

Η Activision Blizzard ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Diablo II: Resurrected, το οποίο αναμένεται σε λίγες ημέρες για τις κονσόλες και φυσικά το PC.

Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα ανάπτυξης που δημιούργησε το remake του Diablo II έχει πολλές ιδέες για το μέλλον του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο design director, Rob Gallerani και ο project lead Michael Bukowski από τη Vicarious Visions, μίλησαν για τις ιδέες που έχουν όσον αφορά το μελλοντικό περιεχόμενο.

Όπως αναφέρουν και οι δύο, έχουν αρκετές νέες ιδέες που θέλουν να φέρουν, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στο να μεταφέρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Αρχικά, θέλουμε να χτίσουμε πραγματικά ισχυρά θεμέλια, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τον τρίτο και τον τέταρτο όροφο σε αυτό το "κτίριο". Αν κάναμε το λάθος για το ποιο ήταν το βασικό παιχνίδι, οτιδήποτε άλλο κάναμε δε θα είχε νόημα.

Σίγουρα έχουμε πολλές ιδέες, αλλά αυτή τη στιγμή βεβαιωνόμαστε ότι ο κεντρικός πυρήνας του παιχνιδιού είναι σωστός. Μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει θα δούμε τι θα κάνουμε με τα νέα αντικείμενα, τα runewords, το balance και άλλα τέτοια.

Το Diablo II: Resurrected θα κυκλοφορήσει για PC, Nintendo Switch, PlayStation και Xbox στις 23 Σεπτεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.