ΦΗΜΗ: Η Quantic Dream του Detroit: Become Human εργάζεται σε Star Wars παιχνίδι

Συμβόλαιο με τη Disney για το γαλλικό στούντιο;
20 Σεπτεμβρίου 2021 14:46
ΦΗΜΗ: Η Quantic Dream του Detroit: Become Human εργάζεται σε Star Wars παιχνίδι

Όπως φαίνεται, το επόμενο παιχνίδι της Quantic Dream δε θα είναι κάποιο νέο IP, όπως συνηθίζει το στούντιο, αλλά αντιθέτως θα βασίζεται σε ένα από τα εμπορικότερα IPs του πλανήτη, το Star Wars. Για την ώρα η γαλλική ομάδα ανάπτυξης δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι συζητήσεις γύρω από το όνομά της ξεκίνησαν έπειτα από ένα βίντεο του γάλου YouTuber Gautoz.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Gautoz μέσα από ένα νέο του βίντεο αποκάλυψε πως η ομάδα του David Cage θα υπογράψει με τη Disney, τώρα που το συμβόλαιο τριών παιχνιδιών της με τη Sony έχει φτάσει στο τέλος του. Το γεγονός πως η Quantic Dream θα στραφεί πλέον στο multiplatform development με άλλον publisher είναι κάτι που γνωρίζαμε ήδη, αλλά η υπόθεση δε σταματά εδώ.

Το αξιοσημείωτο είναι πως τους ισχυρισμούς αυτούς ήρθε να επιβεβαιώσει με τη σειρά του και ο έμπιστος insider της βιομηχανίας Tom Henderson, ο οποίος έχει ένα μεγάλο ιστορικό επιβεβαιωμένων διαρροών, ειδικότερα όσον αφορά τα παιχνίδια της σειράς Battlefield. Ο Henderson, λοιπόν, ανάρτησε μια εικόνα από το Detroit: Become Human, το προηγούμενο παιχνίδι της Quantic Dream, πάνω στην οποία είχε τοποθετήσει δύο lighsabers από τη σειρά Star Wars. Φυσικά, αυτό που αφήνει να εννοηθεί είναι πως η ομάδα εργάζεται σε κάποιο Star Wars project.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Πρόσφατα η Lucasfilm Games είχε ανακοινώσει μαζί με την επιστροφή της πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τα IPs της. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, περιμένουμε ένα νέο Star Wars παιχνίδι από τη Ubisoft, τη συνέχεια του Jedi Fallen Order από την EA, το remake του Knights of the Old Republic και όπως φαίνεται και μια εμπειρία από την Quantic Dream.