20 χρόνια μετά έρχεται sequel για το cult classic παιχνίδι Outcast (ΒΙΝΤΕΟ)  

Καταφθάνει σύντομα στις κονσόλες επόμενης γενιάς

20 χρόνια μετά έρχεται sequel για το cult classic παιχνίδι Outcast (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Outcast είναι ένα action-adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1999 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποσπώντας θετικές εντυπώσεις και κριτικές από τους παίκτες και τα μέσα αντίστοιχα. Το 2001 η ομάδα ανάπτυξής του, Appeal, προσπάθησε να φέρει στην αγορά το sequel Outcast II: The Lost Paradise, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και χρεοκόπησε.

Τώρα, η σειρά επιστρέφει στο προσκήνιο με τη βοήθεια της THQ Nordic, η οποία ανακοίνωσε μόλις το sequel Outcast 2: A New Beginning. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τον αρχικό τίτλο και ο πρωταγωνιστής Cutter Slade θα επιστρέψει για ακόμη μια περιπέτεια στον εξωγήινο πλανήτη Adelpha.

Ο τίτλος θα είναι 3rd-person open-world action-adventure και αυτή τη φορά οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια στρατιά από ρομπότ που εισβάλει στον πλανήτη και δολοφονεί ή φυλακίζει τους ντόπιους. Θα πρέπει, λοιπόν, να οργανώσουν την αντίσταση, να σώσουν τον λαό και να ελευθερώσουν τον πλανήτη από τους εισβολείς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του ειδικού event της THQ Nordic για την επέτειο 10 χρόνων της και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Outcast 2 - A New Beginning αναμένεται να κυκλοφορήσει “σύντομα” για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC. Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.