20 χρόνια μετά έρχεται sequel για το cult classic παιχνίδι Outcast (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφθάνει σύντομα στις κονσόλες επόμενης γενιάς
18 Σεπτεμβρίου 2021 12:22
20 χρόνια μετά έρχεται sequel για το cult classic παιχνίδι Outcast (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Outcast είναι ένα action-adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1999 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποσπώντας θετικές εντυπώσεις και κριτικές από τους παίκτες και τα μέσα αντίστοιχα. Το 2001 η ομάδα ανάπτυξής του, Appeal, προσπάθησε να φέρει στην αγορά το sequel Outcast II: The Lost Paradise, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και χρεοκόπησε.

Τώρα, η σειρά επιστρέφει στο προσκήνιο με τη βοήθεια της THQ Nordic, η οποία ανακοίνωσε μόλις το sequel Outcast 2: A New Beginning. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τον αρχικό τίτλο και ο πρωταγωνιστής Cutter Slade θα επιστρέψει για ακόμη μια περιπέτεια στον εξωγήινο πλανήτη Adelpha.

Ο τίτλος θα είναι 3rd-person open-world action-adventure και αυτή τη φορά οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια στρατιά από ρομπότ που εισβάλει στον πλανήτη και δολοφονεί ή φυλακίζει τους ντόπιους. Θα πρέπει, λοιπόν, να οργανώσουν την αντίσταση, να σώσουν τον λαό και να ελευθερώσουν τον πλανήτη από τους εισβολείς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του ειδικού event της THQ Nordic για την επέτειο 10 χρόνων της και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Outcast 2 - A New Beginning αναμένεται να κυκλοφορήσει “σύντομα” για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC. Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.