Τα bans του Warzone ισχύουν και στο Call of Duty: Vanguard  

Δεν υπάρχει επιστροφή…

Τα bans του Warzone ισχύουν και στο Call of Duty: Vanguard

Η δεύτερη beta του Call of Duty: Vanguard λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο για όλες τις πλατφόρμες και μαζί με τις πρώτες εντυπώσεις των παικτών, ήρθε στη δημοσιότητα και μια πληροφορία για τους…κατεργάρηδες.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνει το CharlieIntel, οι παίκτες που έχουν δεχθεί hardware ban στο Call of Duty Warzone δε μπορούν να παίξουν ούτε το επερχόμενο Call of Duty: Vanguard.

Η Raven Software που είναι πλέον υπεύθυνη για το Warzone καταφεύγει συχνά και σε hardware bans πέρα από accounts bans, για να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο καθαρό το παιχνίδι της. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος πιαστεί για cheating δε μπορεί να παίξει ξανά ούτε το Warzone ούτε το Vanguard στον υπολογιστή του, ακόμα και αν κάνει νέο λογαριασμό. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει στις multiplayer αρένες είναι να αποκτήσει νέο υπολογιστή και έπειτα να κάνει και νέο λογαριασμό.

Βέβαια, κυκλοφορούν λογισμικά που παρακάμπτουν ακόμη και αυτό το μέτρο ασφάλειας, ωστόσο η Activision έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο anti-cheat σύστημα για το Vanguard και το Warzone, οπότε μένει να δούμε ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας αργότερα μέσα στο έτος. Η διατήρηση των bans του Warzone και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς φαίνεται να είναι το πρώτο βήμα της εταιρίας.