Αφεντικό έκανε δώρο PS5 σε όλους τους 260 υπαλλήλους του

Για να γιορτάσει την παρουσίαση του παιχνιδιού τους στο PlayStation Showcase 2021
14 Σεπτεμβρίου 2021 10:36
Αφεντικό έκανε δώρο PS5 σε όλους τους 260 υπαλλήλους του

Ο επικεφαλής της κορεατικής ομάδας ανάπτυξης Shift Up έκανε έκπληξη στους 260 υπαλλήλους της, χαρίζοντάς τους από ένα PS5. Πρόκειται για το στούντιο που αναπτύσσει το Project Eve, το οποίο είδαμε στο πρόσφατο PlayStation Showcase 2021.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος για την έκπληξη. Για να γιορτάσει την παρουσίαση του παιχνιδιού, ο CEO Kim Hyung Tae αποφάσισε να χαρίσει από μια κονσόλα σε κάθε developer, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν το παιχνίδι τους όταν κυκλοφορήσει. Μπαίνοντας, λοιπόν, στο στούντιο την επόμενη μέρα μετά το event, οι υπάλληλοι αντίκρισαν από ένα PS5 να βρίσκεται στο γραφείο τους.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την έκπληξη, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad.

Για την ιστορία, το Project Eve είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2019 ως multiplatform κυκλοφορία για τα PS4, Xbox One και PC. Ωστόσο, μετά την εκ νέου παρουσίασή του στο πρόσφατο σόου της Sony, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PS5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του project παραμένει επίσης άγνωστη.