Βομβαρδισμός από αρνητικές αντιδράσεις για το νέο trailer του GTA V

Και φυσικά ακολούθησαν τα memes
11 Σεπτεμβρίου 2021 16:10
Βομβαρδισμός από αρνητικές αντιδράσεις για το νέο trailer του GTA V

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για το νέο trailer των next-gen εκδόσεων του Grand Theft Auto V, το οποίο αποκαλύφθηκε στο PlayStation Showcase 2021. Όπως φαίνεται, η παρουσίαση της νέας έκδοσης δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα τη δραστήρια κοινότητα του παιχνιδιού, η οποία βομβάρδισε το βίντεο με dislikes και αρνητικά σχόλια.

Αναλυτικότερα, τη στιγμή που δημοσιεύεται το άρθρο, το trailer μετρά 45 χιλιάδες dislikes, ενώ από την άλλη έχει μόνο 17 χιλιάδες likes. Όλα τα υπόλοιπα trailers από την παρουσίαση του PlayStation έχουν θετική like/dislike αναλογία, οπότε δεν πρόκειται για κάτι γενικότερο.

Όπως προκύπτει από τα σχόλια της κοινότητας, οι παίκτες περίμεναν κάτι περισσότερο από τη Rockstar. Οι περισσότεροι επισημαίνουν πως δεν υπάρχουν διαφορές σε σύγκριση με την PC έκδοση, παρόλο που η εταιρία ισχυρίζεται πως το παιχνίδι είναι “ Expanded and Enhanced”.

Φυσικά, δε χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσουν τα memes. Το ειδικό subreddit του GTA Online είναι γεμάτο με ξεκαρδιστικές εικόνες και βίντεο που καυτηριάζουν τη next-gen μεταφορά του παιχνιδιού. Μερικά απ’ αυτά ακολουθούν παρακάτω.

Το GTA V θα καταφθάσει στα PS5 και Xbox Series X | S τον Μάρτιο του 2022. Ποια είναι η γνώμη σας για τη νέα έκδοση του παιχνιδιού; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.