Danny Trejo και Rambo θα έρθουν στο Far Cry 6 για να τα βάλουν με όλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκαν τα post-launch σχέδια της Ubisoft
11 Σεπτεμβρίου 2021 10:28
Danny Trejo και Rambo θα έρθουν στο Far Cry 6 για να τα βάλουν με όλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως συνηθίζει να κάνει με τα παιχνίδια της λίγο πριν έρθουν στην αγορά, η Ubisoft μόλις αποκάλυψε το περιεχόμενο που θα έρθει στο Far Cry 6 μετά την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μερικές ενδιαφέρουσες crossover αποστολές, δωρεάν εβδομαδιαίο περιεχόμενο και τρία μεγάλα DLCs.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα DLC πακέτα θα περιλαμβάνονται στο Season Pass, το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες και ολόκληρο το Far Cry 3 Blood Dragon. Τα συγκεκριμένα πακέτα επέκτασης θα εστιάζουν στους βασικούς ανταγωνιστές των τριών προηγούμενων κεφαλαίων της σειράς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παίξουμε από την προοπτική τους. Το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας τους διαμορφώνεται ως εξής:

  • Episode 1: Vaas: Insanity - Νοέμβριος 2021
  • Episode 2: Pagan: Control - Ιανουάριος 2022
  • Episode 3: Joseph: Collapse - Μάρτιος 2022

Πέρα από το Season Pass, το Far Cry 6 θα λάβει και αρκετό δωρεάν περιεχόμενο, όπως εβδομαδιαία Insurgencies και έξι Special Operations. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι οι τρεις crossover αποστολές, μέσα από τις οποίες θα δούμε στον κόσμο του παιχνιδιού τον γνωστό ηθοποιό Danny Trejo, τον Rambo και στοιχεία από το Stranger Things του Netflix.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Το Far Cry 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S, PC και Stadia.