Τα Marvel’s Spider-Man 2 και Marvel’s Wolverine δε θα έρθουν στο PS4

Αναπτύσσονται αποκλειστικά για το PS5
10 Σεπτεμβρίου 2021 19:33
Τα Marvel’s Spider-Man 2 και Marvel’s Wolverine δε θα έρθουν στο PS4

Μπορεί το Ratchet & Clank: Rift Apart να κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικούς μήνες, αλλά παρ’ όλα αυτά η Insomniac Games εξέπληξε τη gaming κοινότητα, ανακοινώνοντας όχι ένα, αλλά δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια.

Ο λόγος γίνεται για το Marvel’s Spider-Man 2 και το Marvel’s Wolverine, τα οποία παρουσιάστηκαν με δύο σύντομα trailers, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από τις περιπέτειες των Peter Parker, Miles Morales και Logan αντίστοιχα.


Μπορείτε να δείτε το trailer αποκάλυψης του Marvel’s Spider-Man 2 πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε το trailer αποκάλυψης του Marvel’s Wolverine πατώντας εδώ.


Μετά το πέρας του σόου, η  Insomniac Games ανάρτησε μια αναλυτική δημοσίευση στο PlayStation Blog, αποκαλύπτοντας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιπλέον λεπτομέρειες.

Ξεκινώντας με τις πλατφόρμες κυκλοφορίας, είναι ξεκάθαρο από τη δημοσίευση πως τα δύο παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο PS5, αφού η ομάδα το αναφέρει περισσότερες από μια φορές. Αυτό σημαίνει πως το Miles Morales ήταν το τελευταίο υπερηρωικό παιχνίδι της Insomniac για τους κατόχους PS4, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν την μετάβαση στη νέα γενιά.

Όσον αφορά τώρα το Marvel’s Spider-Man 2, έγινε γνωστό πως τα περισσότερα μέλη της ομάδας του πρώτου τίτλου έχουν επιστρέψει για το sequel, μεταξύ των οποίων και οι Bryan Intihar (creative director) και Ryan Smith (game director). Επιπροσθέτως, σημειώνεται πως τα πλάνα που είδαμε στο πρώτο trailer είναι μόνο η αρχή και η ομάδα έχει εμπλουτιστεί το παιχνίδι με πολλά περισσότερα νέα abilities και νέα suits για τους πρωταγωνιστές, ενώ θα υπάρχουν και άλλοι villains για να κυνηγήσουμε. Περνώντας στους voice actors, ο Tony Todd του Candyman θα είναι ο Venom του Marvel’s Spider-Man 2, με τους Yuri Lowenthal και Nadji Jeter να επιστρέφουν στους ρόλους των Peter και Miles αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι πληροφορίες για το Marvel’s Wolverine είναι αρκετά λιγότερες για την ώρα και το project δεν είναι απίθανο να έρθει μετά το 2023 που αναμένουμε το Spider-Man 2, αφού αναφέρεται πως είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Ωστόσο, κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα δύο παιχνίδια θα λαμβάνουν χώρα στο ίδιο σύμπαν. Η Marvel έχει δώσει το πράσινο φως στη Sony και στην Insomniac να δημιουργήσουν ένα ας το πούμε "Marvel Games Universe", οπότε οι δύο τίτλοι μπορεί να συνδέονται με πολλούς τρόπους. Το πως ακριβώς θα εκμεταλλευτεί η ομάδα το προνόμιο αυτό μένει να το δούμε.