Ακατάπαυστη δράση στο νέο gameplay του Project Eve με έντονα NieR vibes

Μια νέα ματιά στον κορεάτικο τίτλο
10 Σεπτεμβρίου 2021 11:43
Ακατάπαυστη δράση στο νέο gameplay του Project Eve με έντονα NieR vibes

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase 2021, η κορεάτικη ομάδα ανάπτυξης SHIFTUP παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο, χορταστικό gameplay βίντεο από το επερχόμενο παιχνίδι της που ακούει στο όνομα Project Eve. Πρόκειται για έναν third-person action τίτλο, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά τον προηγούμενο χρόνο και αναπτύσσεται από τον art director και illustrator, Hyung-Tae Kim, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Blade & Soul.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ‘Eve’ να παλεύει ενάντια σε άγνωστους εισβολείς, για να διεκδικήσει εκ νέου την Γη, μετά την κατάρρευσή της. Ο τίτλος φαίνεται να είναι αρκετά επηρεασμένος από τη σειρά Nier, τόσο στο σχεδιασμό των χαρακτήρων και των περιβαλλόντων, όσο και στο gameplay. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το combat σύστημα, τα bosses την εξερεύνηση και την ιστορία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα πλάνα έχουν καταγραφεί από την PS5 έκδοση.

Το Project Eve βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PS5. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα καταφθάσει σε άλλες πλατφόρμες, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Tags: