Το Uncharted έρχεται στο PC με το Uncharted: Legacy of Thieves Collection (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φήμες επαληθεύτηκαν
10 Σεπτεμβρίου 2021 00:02
Το Uncharted έρχεται στο PC με το Uncharted: Legacy of Thieves Collection (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φήμες που σας είχαμε μεταφέρει τον περασμένο Μάϊο μόλις επαληθεύτηκαν. Στο πλαίσιο του PlayStation Showcase event, η Sony αποκάλυψε τις remastered εκδόσεις των Uncharted 4: A Thief's End και Uncharted: The Lost Legacy για τα PlayStation 5 και PC.

Η συλλογή των δύο τίτλων της Naughty Dog έρχεται με την ονομασία Uncharted: Legacy of Thieves Collection και ουσιαστικά κάνει το ντεμπούτο του franchise και μεγαλώνει τη λίστα παιχνιδιών της Sony για τους υπολογιστές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες σχετικά με τα remastered, αλλά το trailer ανακοίνωσης παρουσιάζει αρκετά in-game πλάνα και από τα δύο Uncharted. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την έκδοση του PC τη φτιάχνει η Iron Galaxy.

Για την ιστορία το Uncharted 4: A Thief’s End κυκλοφόρησε το 2016 αποκλειστικά για το PS4, ενώ το Uncharted: The Lost Legacy κατέφθασε ένα χρόνο μετά.

Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 για PlayStation 5, ενώ στο PC θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα σύμφωνα με το PS Blog. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer ανακοίνωσης.