Το Alan Wake Remastered βουτάει στη ζοφερή λίμνη του τον Οκτώβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα gameplay πλάνα από την 4Κ ανανεωμένη έκδοση
09 Σεπτεμβρίου 2021 23:23
Το Alan Wake Remastered βουτάει στη ζοφερή λίμνη του τον Οκτώβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Remedy Entertainment έδωσε το παρόν στο PlayStation Showcase για να δείξει τα πρώτα πλάνα του Alan Wake Remastered, αλλά και να ανακοινώσει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Βουτιά στη λίμνη της Cauldron Lake λοιπόν ξανά, χάρη στην Epic Games Publishing, με αρκετά ανανεωμένο τεχνικό τομέα σε φωτισμούς, μοντέλα και ανάλυση που θα φτάνει τα 4K/60fps στο PS5. Έγινε γνωστό μέσα από το PS Blog ότι η έκδοση του PS4 Pro θα δίνει δύο επιλογές γραφικών μια performance στα 60fps και μια Quality (4K 30fps).

Όσο για τα γραφικά γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα νέα μοντέλα χαρακτήρων, κάτι που φαίνεται από αυτό του Alan Wake και πως μοιάζει πλέον περισσότερο στο μοντέλο του Ilka Villi που βασίστηκε η φυσιογνωμία του, διότι ο Matthew Porretta δανείζει τη φωνή του. Να αναφέρουμε ότι το πακέτο θα περιλαμβάνει τα The Signal και The Writer DLCs

Επιπροσθέτως στο PS5 θα εκμεταλλεύεται την δόνηση του DualSense και έτσι θα αισθάνεστε κάθε όπλο του κ. Wake στο χέρι σας είτε είναι όπλο είτε το flare gun.  

Το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC με τιμή στα $29.99. 

Alan Wake Remastered Trailer