Δείτε ζωντανά το μεγάλο PlayStation Showcase 2021!

Απόψε στις 11:00 μ.μ.
09 Σεπτεμβρίου 2021 21:33
Δείτε ζωντανά το μεγάλο PlayStation Showcase 2021!

Η στιγμή έφτασε. Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, η Sony είναι έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον του PS5.

Αναλυτικότερα, το PlayStation Showcase 2021 απέχει μερικές ώρες και αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα έχει διάρκεια 40 λεπτά και θα εστιάσει στο σε τίτλους του PS5, με παρουσιάσεις παιχνιδιών των PlayStation Studios, third-party εταιριών και indie ομάδων. Μεταξύ άλλων θα δούμε παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος, αλλά και όχι μόνο.

Η μοναδική επισήμανση της Sony έχει να κάνει με το next-gen PlayStation VR, αφού όπως σημειώνει το συγκεκριμένο event δε θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικών τίτλων.

Μπορείτε να  παρακολουθήσετε ζωντανά το σόου μέσα από τον player που ακολουθεί. Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και αποκαλύψεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Τέλος, αν δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο ειδικό μας αφιέρωμα στα PlayStation Studios, για μια ρεαλιστική πρόβλεψη των όσων ενδέχεται να δούμε απόψε.