Call of Duty: Vanguard – Πρώτη χαοτική ματιά στο multiplayer και το νέο Warzone χάρτη

Ανοίγει τα χαρτιά της η Sledgehammer Games
08 Σεπτεμβρίου 2021 13:12
Call of Duty: Vanguard – Πρώτη χαοτική ματιά στο multiplayer και το νέο Warzone χάρτη

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Activision και η Sledgehammer Games αποκάλυψαν τα πρώτα πλάνα από το multiplayer του Call of Duty: Vanguard. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού live stream, δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το muiltiplayer mode, ενώ η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε και πληροφορίες για τις αλλαγές, τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που θα φέρει στη φόρμουλα της σειράς το φετινό κεφάλαιο.

Συνοπτικά, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν τα εξής από το multiplayer του Call of Duty: Vanguard:

  • 20 χάρτες στο launch
  • Προηγμένο σύστημα παραμετροποίησης όπλων
  • Νέες social & pacing επιλογές
  • Το νέο Champion Hill mode
  • Νέα Perks, Killstreaks, Equipment και Upgrades

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του εν λόγω stream παρουσιάστηκε και ο νέος χάρτης που θα έρθει στο Call of Duty: Warzone λίγο μετά την κυκλοφορία του Vanguard. Αυτό θα ονομάζεται Pacific και θα μεταφέρει τη δράση σε μια εντελώς νέα περιοχή, με νέα κτήρια, νέα σημεία ενδιαφέροντος και πολλές ακόμη ιδιαιτερότητες για να μάθουν οι παίκτες. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Το Call of Duty: Vanguard αναμένεται να καταφθάσει στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων στις 5 Νοεμβρίου, για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, και PC μέσω Battle.net. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το multiplayer trailer του μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και beta περίοδοι για να δοκιμάσετε τον τίτλο πριν την κυκλοφορία του.