Το τελικό trailer του Death Stranding Director's Cut έχει την πινελιά του Hideo Kojima!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
08 Σεπτεμβρίου 2021 12:34
Το τελικό trailer του Death Stranding Director's Cut έχει την πινελιά του Hideo Kojima!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Kojima Productions έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Death Stranding Director's Cut. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει την πινελιά του Hideo Kojima, ο οποίος επιμελήθηκε αυτοπρόσωπος το μοντάζ.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως περιλαμβάνει πολλές σκηνές από όλο το βασικό campaign του παιχνιδιού. Επομένως, όσοι έχουν τερματίσει το παιχνίδι σίγουρα θα το εκτιμήσουν, ωστόσο όσοι ετοιμάζονται να κάνουν το ταξίδι για πρώτη φορά θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί για spoilers.

Για την ιστορία, η  Director's Cut έκδοση θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες story αποστολές και νέους εχθρούς. Παράλληλα, αξιοσημείωτες προσθήκες έχουν γίνει στο melee combat του παιχνιδιού, το οποίο έχει πλέον διάφορες νέες κινήσεις. Ομοίως ο Sam θα έχει και νέα όπλα και εργαλεία για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, όπως το maser gun και τα mounted machine guns, ο καταπέλτης cargo, ο support skeleton και το buddy bot. Επιπροσθέτως, οι παίκτες θα έχουν και δυο νέες δραστηριότητες για να απασχοληθούν στον ανοιχτό κόσμο, το Firing Range για να δοκιμάζουν τα όπλα τους και το Fragile Circuit που μοιάζει με ένα racing mini-game.

Το Death Stranding Director's Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 24 Σεπτεμβρίου, απολαύστε το τελικό του trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.