Διέρρευσε ξανά το Alan Wake Remastered – Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του

Για πρώτη φορά σε PlayStation κονσόλες το franchise
05 Σεπτεμβρίου 2021 12:06
Διέρρευσε ξανά το Alan Wake Remastered – Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του

Μετά τη διαρροή από τη βάση δεδομένων του Epic Games Store, για την οποία σας ενημερώσαμε στις αρχές του καλοκαιριού, το Alan Wake Remastered διέρρευσε για μια ακόμη φορά. Συγκεκριμένα, διάφορα καταστήματα από την Ταϊβάν ανέβασαν πρόωρα καταχωρήσεις για το Alan Wake Remastered και συγκεκριμένα για PS4, PS5 και Xbox εκδόσεις, με ημερομηνία κυκλοφορίας 5 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει πως για πρώτη φορά ο cult classic horror τίτλος θα κάνει το ντεμπούτο του και στο οικοσύστημα κονσολών του PlayStation. Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για το Xbox 360 και τις τρέχουσες Xbox κονσόλες μέσω backwards compatibility, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μάλιστα, ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad, ο οποίος έχει προβεί σε αντίστοιχες αποκαλύψεις πολλές φορές στο παρελθόν, επιβεβαίωσε πως το remaster είναι πραγματικό και πρόκειται να αποκαλυφθεί την επομένη εβδομάδα.

Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τον τίτλο στο μεγάλο PlayStation Showcase 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Τέλος, αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως εδώ και αρκετό καιρό έχουν ακουστεί φήμες πως το Alan Wake 2, ένα ολοκληρωμένο sequel δηλαδή του λατρεμένου τίτλου, βρίσκεται υπό ανάπτυξη στη Remedy, με την Epic Games να στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια, αναλαμβάνοντας το publishing.