To Battlefield Mobile εντοπίστηκε στο Google Play store – Πρώτες εικόνες

Προ των πυλών το άλμα της σειράς στα smartphones
04 Σεπτεμβρίου 2021 13:23
To Battlefield Mobile εντοπίστηκε στο Google Play store – Πρώτες εικόνες

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Απρίλιο και επίσημα η σειρά Battlefield ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο της στα Android και iOS. Τότε η EA είχε επισημάνει πως το mobile Battlefield θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό των κονσολών και των υπολογιστών, ειδικά σχεδιασμένο για τους περιορισμούς των touch πλατφορμών.

Τελικά φαίνεται πως το συγκεκριμένο Battlefield βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι πιστεύαμε και οι παίκτες κατάφεραν να το εντοπίσουν σε καταχώρηση που αναρτήθηκε πρόωρα στο Google Play store. Το παιχνίδι δε μπορεί να κατέβει ακόμη, ωστόσο η καταχώρηση περιλαμβάνει τις πρώτες εικόνες και αρκετές πληροφορίες.

Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του παιχνιδιού, το Battlefield Mobile θα προσφέρει μάχες μεγάλης κλίμακας, με περιβάλλοντα που θα καταστρέφονται και ένα μεγάλο εύρος από όπλα, διαφορετικά modes και classes. Πρακτικά το παιχνίδι φαίνεται πως προσπαθεί να προσαρμόσει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία του franchise και να τα φέρει στις οθόνες των smartphones.

Ακολουθεί το σχετικό φωτογραφικό υλικό που περιλάμβανε η καταχώρηση.