Και ο TimTheTatman λέει αντίο στο Twitch για χάρη του YouTube

Έκλεισε αποκλειστική streaming συμφωνία
02 Σεπτεμβρίου 2021 12:47
Και ο TimTheTatman λέει αντίο στο Twitch για χάρη του YouTube

Μόλις πριν δύο ημέρες σας ενημερώσαμε πως ο πασίγνωστος streamer DrLupo θα αφήσει στο παρελθόν του το Twitch, αφού έκλεισε αποκλειστική συμφωνία με το YouTube. Τώρα, έγινε γνωστό πως ένας ακόμη από τους μεγάλους αστέρες του «μωβ site» θα κάνει τη μετάβαση στην πλατφόρμα της Google.

Ο λόγος γίνεται για τον TimTheTatman, γνωστό κατά κόσμον ως Tim Betar, ο οποίος θα αφήσει το Twitch, κάνοντας πλέον stream αποκλειστικά στο YouTube. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα σύντομο βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ο streamer μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Σε αυτό μάλιστα υπάρχει μια αναφορά στον Jack "CouRage" Dunlop, ένας ακόμη streamer που άφησε το Twitch για το YouTube το 2019. Δείτε το παρακάτω.

Για την ιστορία, ο TimTheTatman αφήνει πίσω του 7 εκατομμύρια followers, ωστόσο και το κανάλι του στο YouTube είναι γιγαντιαίο, με 3.81 εκατομμύρια subscribers. Μάλιστα, μιλώντας στο Business Insider, ο Betar τόνισε ότι οι περισσότεροι τον ξέρουν ως YouTuber, παρόλο που έχει περισσότερους ακόλουθους στο Twitch.

Τέλος, η πλατφόρμα της Amazon ευχαρίστησε τον TimTheTatman με ένα ειδικό βίντεο αφιέρωμα, όπως ακριβώς έκανε και με τον DrLupo. Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.