Δείτε εν δράσει το Marvel's Midnight Suns παιχνίδι – Πρώτο gameplay

Wolverine, Doctor Strange και άλλοι Marvel χαρακτήρες ρίχνονται στη μάχη
02 Σεπτεμβρίου 2021 12:02
Δείτε εν δράσει το Marvel's Midnight Suns παιχνίδι – Πρώτο gameplay

Πιστή στην υπόσχεσή της, η 2K Games παρουσίασε τα πρώτα gameplay πλάνα του Marvel's Midnight Suns, ένα παιχνίδι που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο πρόσφατο gamescom: Opening Night Live 2021 σόου του Geoff Keighley. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δύο gameplay βίντεο, τα οποία έφεραν στην επιφάνεια πληθώρα νέων πληροφορίων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter. Πρόκειται για τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns. Πρόκειται για μια ομάδα με λατρεμένους ήρωες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways κ.α. Οι Midnight Suns, λοιπόν, αναγκάζονται να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Lilith, την μητέρα των δαιμόνων, αλλά και του Hunter.

Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες. Κάθε χαρακτήρας, συμπεριλαμβανομένου και του Hunter, έχει ένα μοναδικό σετ καρτών, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει ο παίκτης στα μέτρα του και το playstyle του τον κάθε ήρωα. Πέρα από τις κάρτες όμως, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα περιβάλλοντα που γίνονται οι μάχες με διάφορους τρόπους, για να φτάσουν πάντα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες επιστρέφουν στο Abbey, οπού μπορούν να αναπτύξουν τις σχέσεις τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες του Marvel σύμπαντος, όπως οι Iron Man, Wolverine, Captain Marvel κ.α. Στην πράξη το παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα XCOM, τα οποία αναπτύσσει εξάλλου η ίδια ομάδα ανάπτυξης.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Marvel’s Midnight Suns αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch και PC (μέσω Steam και Epic Games Store τον Μάρτιο του 2022.