Αποκαλύφθηκαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του Halo Infinite  

Can it run Halo Infinite?

Αποκαλύφθηκαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του Halo Infinite

Προ ημερών μάθαμε ότι το Halo Infinite, το νέο πόνημα της Microsoft και της 343 Industries θα κυκλοφορήσει τελικά στις 8 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, μέσα από την Gamescom 2021, είδαμε και νέα πλάνα από το multiplayer του τίτλου, καθώς αποκαλύφθηκε και η συλλεκτική κονσόλα “Xbox Series X -Halo Infinite Limited Edition Bundle”.

Τώρα, μία νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά τις απαιτήσεις συστήματος του νέου Halo για το PC. Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Steam, θα χρειαστείτε τουλάχιστον έναν AMD FX-8370 ή Intel i5-4400 επεξεργαστή για να «τρέξει» το παιχνίδι, 8GB ram, καθώς και AMD RX 570 ή Nvidia GTX 1050 Ti.

Ωστόσο, τα recommended specs ζητούν να έχετε AMC Ryzen 7 3700X ή Intel i7-9700k cpu, 16GB RAM και Radeon RX 5700 XT ή Nvidia RTX 2070, όσον αφορά την κάρτα γραφικών. Αυτά θα χρειαστείτε τόσο για το campaign, αλλά και για το multiplayer, καθώς και 50GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο.

To Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Το campaign του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, ενώ το multiplayer θα είναι δωρεάν για όλους.