Ο Kojima "έδειξε" αναλυτικά το Death Stranding: Director's Cut

Όλο το νέο περιεχόμενο σε ένα μακροσκελές βίντεο
26 Αυγούστου 2021 00:15
Ο Kojima "έδειξε" αναλυτικά το Death Stranding: Director's Cut

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δίωρο show το Geoff Keighley της Gamescom 2021, έκλεισε και πάλι με…Kojima. Στην εκπνοή, λοιπόν, του φετινού Opening Night Live είδαμε ένα μακροσκελές βίντεο που αφορά στο Death Stranding: Director’s Cut. Στο βίντεο -το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος ο Kojima και φτιάχτηκε ειδικά για το show- παρουσιάζεται αναλυτικά όλο το νέο περιεχόμενο της επερχόμενης έκδοσης του τίτλου της Kojima Productions.

Συγκεκριμένα, πλέον γνωρίζουμε πως η Director’s Cut του πολυβραβευμένου τίτλου του Hideo Kojima θα περιέχει νέους μηχανισμούς delivery των πακέτων, νέες εγκαταστάσεις προς εξερεύνηση -στο υπόγειο των οποίων θα στεγάζονται firing range- 8 νέα μουσικά κομμάτια, νέες racing πίστες, νέοι εχθροί και εξοπλισμός, ενώ η σημαντικότερη προσθήκη είναι αυτή των νέων missions. Όσον αφορά στο τελευταίο, το 9λεπτο βίντεο είδαμε ένα σκηνικό ενός τεράστιου εργοστασίου που μοιάζει επικίνδυνα με Metal Gear Solid και απ’ ό,τι φαίνεται θα έχει επιπλέον σενάριο, ενώ το κλείσιμο συνοδεύτηκε από μία παράξενη, μυστηριώδη σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί μία γιγαντιαία φάλαινα, με τον Kojima να κλείνει το μάτι στους παίκτες που θέλουν αυτό το «κάτι» παραπάνω από την Director’s Cut.

Το Death Stranding: Director’s Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για το PlayStation 5. Ακολουθεί το trailer του Opening Night Live.