Το Park Beyond μοιάζει με ένα ξέφρενο “Theme Park World” από τους δημιουργούς των Tropico (BINTEO)

Ή με ένα πιο ξέφρενο “Planet Coaster” αν δεν έχετε μείνει πίσω
26 Αυγούστου 2021 00:10
Το Park Beyond μοιάζει με ένα ξέφρενο “Theme Park World” από τους δημιουργούς των Tropico (BINTEO)

Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες ώρες είχα σπαταλήσει μικρός στο Theme Park World, ένα παιχνίδι του 1999, της Bullfrog Productions (του Peter Molyneux) όπου έπρεπε να διαχειριστείς και να αναπτύξεις ένα επιτυχημένο Λούνα Παρκ. Και αυτά τα πρώτα πλάνα του Park Beyond, μου το θύμισαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα μου πείτε, υπάρχει και το Planet Coaster (2016) και θα έχετε δίκιο, καθώς μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω σε αυτήν την κατηγορία.

Παρόλα αυτά, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, στο νέο αυτό παιχνίδι, που αναπτύσσεται από την Limbic Entertainment, δημιουργό της σειράς Tropico, φαίνεται πως θα κληθούμε όχι μόνο να διαχειριστούμε το πάρκο μας αλλά και να γίνουμε δημιουργικοί με τα “τρενάκια” και όλα τα υπόλοιπα που θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Το trailer, που μπορείτε να απολαύστε παρακάτω, δείχνει ορισμένα πραγματικά ξέφρενα δημιουργήματα που όπως φαίνεται, είναι δυνατόν να σχεδιαστούν από τους παίκτες. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες αλλά είναι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες μέρες, θα προκύψουν περισσότερα στοιχεία.

Το Park Beyond αναμένεται το 2022 για PS5, Xbox Series X/S και PC

Tags: