ΕΠΙΣΗΜΟ: Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτικό Series X και χειριστήριο για το Halo Infinite

Νέα πλάνα απευθείας από την gamescom 2021
25 Αυγούστου 2021 21:59
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτικό Series X και χειριστήριο για το Halo Infinite

Κατά τη διάρκεια του gamescom Opening Night Live τη σκυτάλη πήρε το Xbox για να ανακοινώσει επιτέλους και επίσημα τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite. Αναλυτικότερα, στη σκηνή πλάι στον Geoff Keighley βρέθηκε ο επικεφαλής του τίτλου, Joseph Staten, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή.

Το Halo Infinite, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Ωστόσο, οι fans της σειράς έχουν και κάτι ακόμη για να προσμένουν. Συγκεκριμένα, για να τιμήσει τη μεγάλη επέτειο 20 χρόνων της σειράς, η 343 Industries έχει ετοιμάσει μια συλλεκτική Xbox Series X κονσόλα στα χρώματα του franchise, καθώς και ένα συλλεκτικό Xbox Elite Series 2 χειριστήριο στην παλέτα των χρωμάτων του εμβληματικού Master Chief. Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο ανακοίνωσης.

Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε και το εισαγωγικό βίντεο της πρώτης σεζόν του multiplayer του παιχνιδιού, το οποίο ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, να σημειωθεί πως το Halo Infinite βραβεύτηκε και ως το καλύτερο Xbox παιχνίδι της έκθεσης.