ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite;

Ανακοινώθηκε και…κατέβηκε από την Microsoft!
25 Αυγούστου 2021 17:27
ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite;

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Microsoft και η 343 Industries έλαβαν υπόψιν τα σχόλια του κοινού, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν την κυκλοφορία του Halo Infinite, που αναμενόταν στα τέλη του 2020.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο τίτλος θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στην εορταστική περίοδο και πλέον μία διαρροή μέσα από το Microsoft Store έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης εντόπισε ότι μέσα στο ψηφιακό κατάστημα της εταιρίας αναγράφει ότι το campaign του Halo Infinite θα καταφθάσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, η σελίδα της Microsoft ανανεώθηκε και πλέον η ημερομηνία άλλαξε, αλλά παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα που εντόπισε ο εν λόγω χρήστης, αλλά και το The Verge.

Το ότι γράφει μόνο για το campaign δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς η 343 industries είχε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι και το campaign, αλλά και το multiplayer θα έρθουν την ίδια μέρα.Η επίσημη ανακοίνωση, βέβαια, αναμένεται μάλλον απόψε το βράδυ στις 21:00 όταν ξεκινήσει το Opening Night Live της Gamescom 2021 με παρουσιαστή τον Geoff Keighley.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.