Πρώτη κανονική ματιά στο The Gunk από το στούντιο του "Steamworld" (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθυστερεί μερικούς μήνες παραπάνω - Έρχεται αποκλειστικά στην Xbox πλατφόρμα
24 Αυγούστου 2021 21:32
Πρώτη κανονική ματιά στο The Gunk από το στούντιο του "Steamworld" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του σόου του Xbox εν μέσω της Gamescom 2021, οι δημιουργοί του πολυβραβευμένου "Steamworld", Image & Form Games, επανεμφανίστηκαν με το νεότερο πόνημά τους, ονόματι The Gunk για να το παρουσιάσουν με ένα νέο trailer. Πρόκειται για ένα gameplay trailer που ουσιαστικά δείχνει για πρώτη φορά κανονικά πλάνα από το 3D platformer, ενώ μας ενημερώνει η Thunderful Publishing πως θα καθυστερήσει μερικούς μήνες και θα χάσει το ραντεβού του Σεπτεμβρίου που είχε δώσει αρχικά. 

Αν και πρόκειται για μια σύντομη ματιά δείχνει τα περιβάλλοντα και τον πανέμορφο, εξωτικό, πλανήτη, αλλά και πώς θα λειτουργεί το gameplay. Πρωταγωνιστεί η Rani και ο συνεργάτης της Becks, οι οποίοι ανακαλύπτουν σε έναν πλανήτη την ουσία "gunk", κάτι που ως λαθρέμποροι σημαίνει για αυτούς πολλά λεφτά. Τι θα συμβεί όμως εάν παίξουν με κάτι που δεν αντιλαμβάνονται πλήρως; 

Οι developers υπόσχονται πως στο Xbox Series X|S ή σε ένα high-end PC η ανάλυση θα φτάνει το 4Κ και τα 60fps, ενώ στο Xbox One δεσμεύεται για μια σταθερή 30fps εμπειρία. 

Το The Gunk θα κυκλοφορήσει τελικά τον ερχόμενο Δεκέμβριο αποκλειστικά στην Xbox πλατφόρμα με κόστος €29.99 (Xbox Series  X|S, Xbox One), τα Windows PC ενώ θα είναι διαθέσιμο φυσικά από τη πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.