Όπως φαίνεται το εξαιρετικό Crusader Kings 3 θα έρθει σύντομα στις κονσόλες

Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του το port
24 Αυγούστου 2021 11:38
Όπως φαίνεται το εξαιρετικό Crusader Kings 3 θα έρθει σύντομα στις κονσόλες

Για άλλη μια φορά, οι υπηρεσίες ηλικιακής ταξινόμησης των παιχνιδιών προλαβαίνουν μια επίσημη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας πως το Crusader Kings III θα έρθει στις κονσόλες.

Συγκεκριμένα, η αντίστοιχη υπηρεσία για την αγορά της Ταιβάν πρόσθεσε στη βάση δεδομένων της τρεις καταχωρήσεις για το Crusader Kings III. Η μια αφορά το PS5, η άλλη τα Xbox Series X|S και η τελευταία το Xbox One. Την ανακάλυψη έκανε Gematsu, το οποίο κράτησε τα απαραίτητα αποδεικτικά, μιας και οι καταχωρήσεις πλέον έχουν αφαιρεθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Crusader Kings III κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2020, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Όπως και οι προκάτοχοί του, έχουμε να κάνουμε με ένα grand strategy game ή dynasty simulator, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Μεσαίωνα. Οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με σύνθετες πολιτικές, αλλά και πιο απλές, προσωπικές αποφάσεις, διαμορφώνοντας με τον δικό τους τρόπο την πορεία της ιστορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Paradox έχει φέρει πολλά από τα strategy παιχνίδι της στις κονσόλες τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα τα Stellaris, Empire of Sin, Surviving Mars, Cities: Skylines και Age of Wonders: Planetfall, οπότε η μεταφορά του Crusader Kings ΙΙΙ στα PlayStation και Xbox οικοσυστήματα σίγουρα δεν είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Η επίσημη ανακοίνωση πιθανότητα θα ακολουθήσει σύντομα.