Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο Asterix & Obelix παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Slap them All!
24 Αυγούστου 2021 10:33
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο Asterix & Obelix παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο Αστερίξ και Οβελίξ franchise βρίσκεται καθ’ οδόν. Ο λόγος γίνεται για το Asterix & Obelix: Slap them All! της Microids που είχε αποκαλυφθεί αρχικά τον Μάρτιο, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού η εταιρία ανακοίνωσε πως ο 2D beat’em up τίτλος θα καταφθάσει στις 25 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα ειδικό βίντεο που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο. Ανακεφαλαιώνοντας, όμως, το Mr Nutz Studio είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και θα βασιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο στα πρωτότυπα comics για τους χαρακτήρες, τα τοπία και τα animations, τα οποία είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Η ομάδα θέλει το έργο της να αποτίει φόρο τιμής στα ιστορικά κόμικς και αυτό φαίνεται από την αισθητική του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την ιστορία, το Asterix and Obelix: Slap them All! θα στείλει τους παίκτες σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές των κόμικς, οι οποίοι θα κληθούν να τα βάλουν με τις λεγεώνες των Ρωμαίων, με πειρατές, με ληστές και ακόμη και με τους βίαιους Νορμανδούς.

Το Asterix & Obelix: Slap them All! θα είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC και θα είναι πλήρως συμβατό και με τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ως backwards compatible τίτλος.