Οι εχθροί του Psychonauts 2 κυριολεκτικά λιώνουν μυαλά στο νέο gameplay βίντεο

Μια ακόμη ματιά στο πόνημα της Double Fine
23 Αυγούστου 2021 08:05
Οι εχθροί του Psychonauts 2 κυριολεκτικά λιώνουν μυαλά στο νέο gameplay βίντεο

Το Xbox και η Double Fine συνεχίζουν την προώθηση του Psychonauts 2 και έτσι τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πέμπτο βίντεο της σειράς Basic Braining, το οποίο αυτή τη φορά εστιάζει στους εχθρούς που θα συναντήσει ο Raz στη νέα του περιπέτεια.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, οι εχθροί βασίζονται σε κοινά προβλήματα που βασανίζουν τα μυαλά των ανθρώπων. Για παράδειγμα, οι Censors (Λογοκριτές) επιστρέφουν και πλέον θα έρχονται με δύο παραλλαγές. Ένας νέος τύπος εχθρών είναι οι Regrets (Τύψεις) που πετούν και προσπαθούν να ρίξουν βάρη στο κεφάλι του Raz. Συνεχίζοντας, έχουμε και τα Doubts (Αμφιβολίες). Πρόκειται για αργά κινούμενα σφαιρίδια γλίτσας που σας επιβραδύνουν. Ωστόσο, είναι πολύ εύφλεκτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τη νέα δύναμη Pyrokinesis του Raz για να πυρπολήσουν άλλους εχθρούς.

Αυτές είναι μόλις μερικές από τις κατηγορίες που παρουσιάζονται στο βίντεο, οπότε για περισσότερα δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Psychonauts 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Αυγούστου, καταφθάνοντας από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.