25 λεπτά με το Deathloop του PS5 και έμφαση στο ιδιαίτερο multiplayer

Η ομάδα ανάπτυξης εξηγεί
21 Αυγούστου 2021 14:08
25 λεπτά με το Deathloop του PS5 και έμφαση στο ιδιαίτερο multiplayer

Κατά τη διάρκεια της Quakecon 2021, η Bethesda και συγκεκριμένα η Arkane Lyon παρουσίασαν αναλυτικά τo multiplayer κομμάτι του Deathloop. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα αναλυτικό βίντεο συνολικής διάρκειας 25 λεπτών.

Στο πλαίσιο του, ο game director, Dinga Bakaba, η campaign designer, Dana Nightingale και ο narrative designer, Bennett Smith, εξηγούν πώς ακριβώς θα λειτουργεί το ιδιαίτερο multiplayer του τίτλου. Αναλυτικότερα, στο Deathloop οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Colt, ενός δολοφόνου που βρίσκει τον εαυτό του εγκλωβισμένο σε μια χρονική λούπα σε ένα νησί, από την οποία μπορεί να δραπετεύσει μόνο αν σκοτώσει οκτώ στόχους πριν το τέλος της ημέρας. Ωστόσο, την αποστολή περιπλέκει η Julianna Blake, μια άλλη δολοφόνος που την χειρίζονται πραγματικοί παίκτες ή AI, με στόχο να σταματήσουν τον Colt.

Όταν ένας παίκτης επιλέξει την Julianna, αρχίζει προσαρμόζοντας την εμφάνισή της και στη συνέχεια καλείται να διαλέξει ένα loadout. Η τελευταία επιλογή είναι αν θέλει να εισβάλει στον κόσμο κάποιου τυχαίου παίκτη ή φίλου. Και οι δύο χαρακτήρες έχουν πρόσβαση ακριβώς στις ίδιες δυνάμεις και όπλα, εκτός από το χαρακτηριστικό reprise του Colt, το οποίο του επιτρέπει να επιστρέψει στη ζωή δύο φορές. Η Julianna ωστόσο έχει μόνο μια ζωή, οπότε γενικά οι εισβολείς πρέπει να είναι "λίγο πιο προσεκτικοί, λίγο πιο ύπουλοι και να χρησιμοποιούν παγίδες", σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Bakaba.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες που ελέγχουν τον Colt μπορούν να κρυφτούν ή να φύγουν από τον χάρτη αν δε θέλουν να παλέψουν με την Τζουλιάνα. Βέβαια, όσοι καταφέρουν να τη βγάλουν και αυτή από τη μέση θα ανταμείβονται πλουσιοπάροχα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.

Το Deathloop αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το PS5 όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα παραμείνει αποκλειστικό στο οικοσύστημα της Sony για έναν χρόνο.