Μάθαμε πόσο χώρο θα χρειαστείτε για το Call of Duty: Vanguard

Περίπου 95GB για τα νέα Xbox
20 Αυγούστου 2021 11:29
Μάθαμε πόσο χώρο θα χρειαστείτε για το Call of Duty: Vanguard

Η Activision αποκάλυψε εχθές το βράδυ μέσα από ένα μεγάλο event στο Warzone, το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Vanguard, το νέο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά. Ο τίτλος θα μας μεταφέρει ξανά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με single-player campaign αυτή τη φορά και ένα σωρό άλλο περιεχόμενο που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά τον αποθηκευτικό χώρο που θα χρειαστείτε για το παιχνίδι, αφού μέσα από το Microsoft Store, αποκαλύφθηκε ότι θα χρειαστείτε περίπου 270GB, για το Call of Duty: Vanguard - Cross-Gen Bundle που περιέχει τις εκδόσεις των Xbox One, Xbox Series X|S, τα DLC και την beta που αγγίζει τα 50GB.

Ωστόσο, «σκέτο» το παιχνίδι είναι αρκετά πιο μικρό ακόμη και από το περσινό COD, αφού τόσο στο Xbox Series X, αλλά και στο Xbox Series S, θα αγγίζει τα 95GB, χωρίς τα content packs, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αυξήσουν το μέγεθος του παιχνιδιού κατά την εγκατάσταση, αφού ίσως χρειαστούν για να παίξετε κάποια modes. Μάλιστα χωρίς τα πακέτα περιεχομένου, η έκδοση του Xbox One φτάνει τα 70GB.

Βέβαια, δεν αποκλείεται μελλοντικά με τα patches να κάνει τους σκληρούς δίσκους να αναστενάξουν όπως έκαναν οι προκάτοχοί του, αλλά είναι κάτι που θα φανεί όταν κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.