Call of Duty: Vanguard | Με το νέο trailer επιστρέφει τολμηρά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Στις 5 Νοεμβρίου η κυκλοφορία με cross-gen υποστήριξη
19 Αυγούστου 2021 21:08
Call of Duty: Vanguard | Με το νέο trailer επιστρέφει τολμηρά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Την ώρα που λαμβάνει χώρα το event του Battle of Verdansk στο Call of Duty: Warzone, έγινε η πλήρης αποκάλυψη του νέου κεφαλαίου του διάσημου FPS franchise, καθώς πριν μερικές μέρες έγινε μια πρώιμη ανακοίνωση για να προλάβει τα leaks δεξιά και αριστερά. Το Call of Duty: Vanguard είναι η τολμηρή επιστροφή της σειράς στα γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με μια διαφορετική χροιά στο ύφος του single-player campaign και φυσικά έμφαση στα multiplayer χαρακτηριστικά του. 

Το campaign θα διαδραματίζεται στο θέατρο πολέμου του Β' Παγκοσμίου και μέσα από τα μάτια της Task Force One και των τεσσάρων ηρώων διαφορετικών εθνοτήτων αποτελούμενης από τους Sgt Arthur Kingsley (Μ. Βρετανία), Lt. Polina Petrova (Ρωσία), Cpt. Wade Jackson (ΗΠΑ), 2nd Lt. Lucas Riggs (Αυστραλία). Πρακτικά αυτή ήταν και η ομάδα που έστρωσε το δρόμο για τη γέννηση των Ειδικών Δυνάμεων όπως τις ξέρουμε σήμερα, σημειώνει η Sledgehammer Games στην περιγραφή. Θα ταξιδέψετε σε διάφορα μέτωπα όπως αυτό της Βόρειας Αφρικής, το Ανατολικό, το Δυτικό και αυτό του Ειρηνικού τόσο στο campaign όσο και στο multiplayer. 

Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να πάρουμε μια πιο λεπτομερής ματιά στο campaign. Τα ηνία της ανάπτυξης του φετινού Call of Duty ανέλαβε η Sledgehammer Games, η Raven Software ανέπτυξε το νέο Warzone χάρτη, ενώ η Treyarch ανέλαβε το νέο Zombies mode. 

Στο Zombies του "Vanguard" η Treyarch Studios υπόσχεται να συνεχίσει την Dark Aether ιστορία του Black Ops Cold War, όντας prequel των γεγονότων. 

Από τεχνικής πλευράς, η Sledgehammer υπόσχεται την πιο προηγμένη εμπειρία Call of Duty με την ενσωμάτωση του Warzone, το cross play, το cross progression και την cross-gen υποστήριξη από την πρώτη μέρα. Κάτι που σημαίνει ότι είτε είστε κάτοχος της PlayStation, είτε της Xbox είτε της PC έκδοσης, όλα θα "συνομιλούν" μεταξύ τους και θα συνεχίσετε την προοδό σας απρόσκοπτα. 

Μια νέα Warzone εμπειρία προ των πυλών

To Warzone σαφώς και θα πραγματοποιήσει το απαραίτητο crossover με το "Vanguard" με έναν νέο χάρτη δια χειρός Raven Software, που θα υποστηρίζει μάλιστα ένα καινούργιο anti-cheat σύστημα στην PC έκδοση. 

Πληρέστατο multiplayer από την πρώτη μέρα

Το multiplayer του Call of Duty: Vanguard θα έρθει με 20 νέους χάρτες απευθείας από το λανσάρισμά του κιόλας. Μερικά νέα gameplay χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν τη ροή του Vanguard multiplayer είναι τα "reactive environments" που θα σας επιτρέπουν να τινάσετε στον αέρα τοίχους, παράθυρα, βιβλιοθήκες, έπιπλα κ.ο.κ για να δημιουργήσετε κάλυψη και καλύτερο οπτικό πεδίο. 

Παικτικά επίσης θα υπάρχουν τρία "combat paces" για τους παίκτες που όπως προδίδει το όνομά τους θα ρυθμίζουν την ταχύτητα και το ρυθμό του gameplay με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε π.χ. αν φορτσάρετε στη μάχη ή σας αρέσει να παίρνετε το sniper και να αραδιάζετε headshots από μακριά, αυτό το χαρακτηριστικό θα σας βοηθήσει να γίνεται ακόμα καλύτεροι παίκτες. 

Περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer και την open beta, υπόσχεται πως θα δώσει σύντομα η Sledgehammer. 

Δείτε τα πρώτα screenshots

COD Vanguard Photos

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, και PC μέσω Battle.net.

Δείτε παρακάτω το reveal trailer του CoD: Vanguard