Μάθαμε πότε θα αρχίσετε να “λιώνετε” το Pokémon Unite στα κινητά σας

Ύστερα από την κυκλοφορία του Nintendo Switch
19 Αυγούστου 2021 10:32
Μάθαμε πότε θα αρχίσετε να “λιώνετε” το Pokémon Unite στα κινητά σας

Το Pokemon Unite, το free-to-play moba παιχνίδι της σειράς που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο Nintendo Switch, έρχεται και στις mobile συσκευές σας. Συγκεκριμένα, η Nintendo μετά από μέρες σιωπής ανακοίνωσε το πότε οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων θα αρχίσουν το “λιώσιμο” και στις iOS και Android συσκευές.

Έτσι, μέσα από το Twitter του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκε ότι δε χρειάζεται να περιμένετε πολύ, καθώς το Pokémon Unite θα καταφθάσει στις 22 Σεπτεμβρίου για Android και iOS, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Nintendo Switch.

Στο Pokémon Unite αναλαμβάνετε τον έλεγχο Pokémon πλασμάτων και κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορείτε να τα εξελίξετε και να αποκτήσετε νέες δυνάμεις, καθώς παίρνετε level. Όλα αυτά πραγματοποιούνται σε ένα πρωτότυπο map, που ο κύριως σκοπός σας είναι να λάβετε περισσότερους πόντους από την αντίπαλη ομάδα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Φυσικά και η ομαδικότητα έχει τον τελευταίο λόγο και εδώ.

Επιπροσθέτως, το type Pokémon που θα επιλέξετε μέσα στη μάχη παίζει τεράστιο ρόλο, αφού από μόνα τους κατηγοριοποιούνται σε battle types: Attackers, Speedsters, All- Rounders, Defenders και Supporters. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε το Pikachu, που λειτουργεί ως Attacker, σημαίνει ότι θα είστε πιο ευάλωτοι καθώς έχει λιγότερη αντοχή.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.