Ace Combat: Έρχεται η νέα εποχή - Το καινούργιο παιχνίδι του franchise είναι γεγονός

Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να φτιάξει κάτι καινούργιο
19 Αυγούστου 2021 09:57
Ace Combat: Έρχεται η νέα εποχή - Το καινούργιο παιχνίδι του franchise είναι γεγονός

Η Bandai Namco κατά τον εορτασμό των 25 χρόνων του Ace Combat franchise ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τον επόμενο τίτλο της σειράς. Αυτό το νέο ήρθε δια στόματος Kazutoki Kono, ο οποίος έδωσε και μερικές πληροφορίες.

Όπως μαθαίνουμε από το Gematsu, το παιχνίδι έχει κωδική ονομασία “Project Aces” με τα μέλη της ομάδας να επικεντρώνονται σε αυτό, μιας και πλέον το franchise γιορτάζει τα 25 χρόνια του. Μιας και το στούντιο που ασχολείται με τον τίτλο αποτελείται από λίγα μέλη, η Bandai Namco θα συνεργαστεί στενά με την ILCA, η οποία είχε δουλέψει στο παρελθόν στα cinematics και στον κόσμο του Ace Combat 7: Skies Unknown. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ILCA δουλεύει πάνω και στα Pokemon Brilliant Diamond και Pokemon Shining Pearl.

Ο Kono μέσα από δηλώσεις του αναφέρει:

O λόγος για τον οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική συμμαχία με την ILCA, είναι ότι θέλουμε να εμπλακούμε περισσότερο στο Ace Combat με το να φτιάξουμε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στη σειρά. Ελπίζουμε ότι αυτή η ευκαιρία θα μας επιτρέψει να προσθέσουμε ακόμη περισσότερο προσωπικό στην ομάδα του Project Aces

Τέλος, δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες για το επόμενο Ace Combat. Αυτό το νέο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από ένα spin-off μέχρι και το όγδοο κεφάλαιο στη main σειρά. Ωστόσο, ο Kono αναφέρει ότι χάρη στο καινούργιο προσωπικό, θα είναι μια νέα εποχή για το Ace Combat.

Tags: